Rugkliniek Alkmaar

Informatie over vergoedingen en tarieven

Vergoeding

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Voordelig voor jou, want dat zorgt ervoor dat je zorgverzekeraar de behandelingen vergoedt mits je een aanvullende zorgverzekering hebt. Om niet voor verrassingen te komen te staan vind je hier een overzicht met de vergoedingen voor fysiotherapie in 2024. Hier vind je samengevat per aanvullende verzekering de budgetten voor fysiotherapie. Daarnaast adviseren we je wel altijd ook even je actuele polisvoorwaarden te controleren.

Verwijzingen

Wanneer je voor een behandeling komt heb je geen verwijzing nodig. In sommige gevallen is het echter wel heel handig. Bijvoorbeeld wanneer je bij ons komt nadat je geopereerd bent en je specialist wil dat we ergens extra op letten. Kortom: heb je een verwijzing gekregen dan zien we hem graag!

Tarieven 2024

Heb je dit jaar geen aanvullende verzekering afgesloten? Of is je budget voor fysiotherapie op? Dan betaal je bij ons onderstaande tarieven. Je ontvangt de factuur en een betaalverzoek via Infomedics binnen een paar dagen na je behandeling.

 • Eerste afspraak (intake + behandeling) : € 112,50
 • Vervolgafspraak fysiotherapie : € 48,50
 • Vervolgafspraak manuele therapie : € 61,50

Vooraf weten waar je aan toe bent? Het blijft weliswaar een inschatting, maar vaak kan je therapeut tijdens de eerste afspraak zeggen hoeveel behandelingen je ongeveer nodig zult hebben. Wanneer dit in de loop van het traject verandert zal de therapeut dit ook weer met je bespreken.

Afspraak afzeggen?

Je kunt jouw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. Wanneer je dit niet tijdig doet, brengen we €25,00 bij jou in rekening, ongeacht de reden van annuleren.

 • Niet (op tijd) afgezegde afspraak : € 25,00

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur op telefoonnummer 072-5600044.

Ben je even niet in de gelegenheid om te bellen? Of vind je het fijner om teruggebeld te worden? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op!

  Rugkliniek Alkmaar Gespecialiseerde fysiotherapie bij nek- en rugklachten

  CONTACTINFORMATIE

  Schoenmakerstraat 128, 1825 CJ  Alkmaar

  (072) 560 00 44

  info@rugkliniekalkmaar.nl